Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar verhuur

Een touringcar verhuur bedrijf nodig?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. VDM Tours biedt u nette touringcars aan, inclusief chauffeur. U kunt bij ons terecht voor groepen vanaf 35 personen tot 850 personen. Met onze vloot aan touringcars kunnen wij iedere vervoer op maat verzorgen. U kunt ons bij ons terecht voor een goedkope touringcar: De budgetbus tot een echte Royal Vip klasse die is voorzien van alle luxe.

Waarom bij touringcar verhuur bedrijf VDM Tours een touringcar huren?

Wij maken gebruik van zuinige touringcars, waardoor wij altijd scherpe tarieven kunnen hanteren. Ook beschikken de touringcars over een bar met gekoelde drankjes. Bij de meeste touringcars staan de stoelen in de touringcars ruim tegenover elkaar opgesteld, zo kunt u tijdens de rit gezellig kletsen. De stoelen zijn ingedeeld in groepjes van vier en beschikken over een tafel met bekerhouders. Touringcar verhuur bedrijf VDM Tours draagt bij aan een geslaagde dag.

Waar naar toe met VDM Tours?

Onze touringcarmaatschappij brengt u van locatie naar locatie. Wij zorgen voor een veilige en comfortabele reis. Het maakt niet uit of u een dagje met de klas naar de Efteling wilt of samen met uw collega’s een zakelijk evenement wilt bezoeken. Ook voor meerdaagse reizen of stedentripst kunt u bij ons aan kloppen. VDM Tours haalt alles uit de kast om de reis aan uw wensen aan te passen.

Contact

Kiest u voor een veilige en comfortabele reis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website. Voor meer informatie kunt u bellen naar 015 263 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)