Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Zwijndrecht

Wilt u een touringcar bus huren in Zwijndrecht? In Zwijndrecht en omgeving kunt u een touringcar huren bij VDM Tours. VDM Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats in de regio Zwijndrecht. VDM Tours verhuurd touringcars in meerdere afmetingen, zo kunnen wij groepen van 18 tot 500 personen vervoeren. VDM Tours is een jonge en dynamische touringcarmaatschappij in de regio Zwijndrecht. U kunt een touringcar huren van en naar Zwijndrecht.

Waarom een touringcar huren in Zwijndrecht bij het bedrijf VDM Tours?

VDM Tours is een professionele en klantgerichte organisatie waar u altijd op kunt bouwen. NIet alleen hanteert VDM Tours scherpe prijzen, ook beschikken alle touringcars over een zeer unieke opstelling. U kunt in heel bus in groepjes van vier aan een tafel zitten. VDM Tours draagt hiermee bij aan een zeer aangename reis. De vriendelijke en gezellige chauffeurs doen hun best om de reis zo prettig mogelijk te maken. Touringcarverhuur in Zwijndrecht wordt altijd uitgevoerd inclusief een chauffeur.

Informatie

Indien u meer informatie wilt verkrijgen over het huren van een touringcar bij VDM Tours in Zwijndrecht, kunt u bellen naar 015 263 3333. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of het contactformulier invullen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)