Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Zaandam

Bij VDM Tours kunt u een touringcar bus huren voor al uw uitjes in Zaandam of vanuit Zaandam. U kunt bij VDM Tours een touringcar huren voor vervoer van 15 tot 500 personen.

Waarom een touringcar bus huren in Zaandam bij VDM Tours?

De touringcars van VDM Tours zijn ruim ingedeeld en de stoelen staan tegenover elkaar opgesteld in groepjes van vier. Elk groepje bezit over een tafel met bekerhouders. VDM Tours verzorgd, indien gewenst, de hapjes en drankjes tijdens de reis. Ook heeft u de optie om gebruik te maken van de sfeerverlichting en de audio-installatie in de touringcars. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van sfeerverlichting in uw bedrijfskleur voor een zakelijke en vrolijke uitstraling.

Waarnaartoe met de touringcar in omgeving Zaandam

  • Dagje naar Zandvoort
  • Met de familie naar Walibi World
  • Rondtoer Amsterdam
  • Festivals
  • Beurzen
  • Zakelijke evenementen

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een touringcar huren voor omgeving Zaandam bij VDM Tours? Vraag dan een offerte aan op onze website. Voor meer informatie bel naar 015 263 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)