Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Waddinxveen

Wij zijn een touringcarmaatschappij in de regio Waddinxveen. Het touringcarbedrijf VDM Tours verhuurt luxe touringcars in de buurt van Waddinxveen. Wij verzorgen in deze regio alle soorten vervoer, zoals vervoer voor bedrijfsuitjes, netwerkbijeenkomsten en dagjes weg. VDM Tours is een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio Waddinxveen, die de reis van A naar B zo goed mogelijk laat verlopen. 

Waarom een touringcar huren in Waddinxveen bij VDM Tours

Touringcarmaatschappij VDM Tours beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes van vier tegenover elkaar kunt zitten. Ieder groepje is voorzien van een tafel met bekerhouders. Op deze manier raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek. De reistijd wordt hierdoor optimaal benut.Tijdens de reis verzorgen wij de drankjes en de muziek om de sfeer te veraangenamen. Bij touringcarbedrijf VDM Tours begint en eindigt uw dagtocht niet op locatie, maar op het moment dat u in- en uitstapt. Onze touringcars hebben verschillende afmetingen van 18 tot 90 personen.

Contact

Indien u een touringcar wilt huren met als vertrek- of aankomstplaats Waddinxveen, kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 015 263 3333. U kunt op onze website het contact- of offerteformulier invullen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)