Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Vlaardingen

VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de regio Vlaardingen. U bent bij VDM Tours aan het juiste adres voor touringcarverhuur in Vlaardingen. Wij verhuren touringcars inclusief chauffeur voor al uw soorten reizen. U kunt bij VDM Tours een touringcar huren van of naar Vlaardingen voor groepen van 14 tot 700 personen. Naast georganiseerde reizen, kunt u de touringcar uiteraard ook huren voor zelf georganiseerde reizen of dagjes weg. Wij kunnen u adviseren op het gebied van uitjes. VDM Tours krijgt namelijk veel korting op groepsuitjes.

Waarom touringcar huren in Vlaardingen bij VDM Tours

VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de regio Vlaardingen, die zich onderscheidt door haar unieke concept. De touringcars van VDM Tours zijn zo ingericht dat u met uw vrienden of collega’s gezellig in groepjes van vier aan een tafel kunt zitten. Deze indeling komt zeer ten goede aan de sfeer. Ook kunt u onderweg een hapje en een drankje nuttigen, welke VDM Tours kan verzorgen.

Wat is er te doen in Vlaardingen

 • Genieten van een wijntje op de wijnboerderij
 • Streekmuseum Vlaardingen
 • Met de kinderen op stap naar het klim- en klautercentrum Vlaardingen

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)