Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Utrecht

VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de regio Utrecht. Bent u op zoek naar een touringcarbedrijf bij u in de regio voor bedrijfsevenementen, schoolreisjes, bruiloften, dagtochten of iets anders? Dan zit u bij dit touringcarbedrijf goed. VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de buurt van Utrecht, waar u touringcars kunt huren van 18 tot 90 personen. VDM Tours beschikt over een groot aantal touringcars in diverse afmetingen. Doordat VDM Tours over zuinige touringcars beschikt, hebben wij zeer concurrerende tarieven.

Waarom een touringcar huren in Utrecht bij VDM Tours

VDM Tours bied comfortabele tochten. Onze luxe touringcars bieden u een ontspannen reis en zorgen er ook nog eens voor dat u geen hoge parkeerkosten hoeft te betalen aan het eind van de dag. Wij verzorgen tijdens de rit, indien gewenst, uw hapjes, drankjes en muziek om de sfeer te veraangenamen. Bij VDM Tours begint en eindigt uw dagtocht niet op locatie, maar bij het in- en uitstappen van de touringcar. Alle touringcars beschikken over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u tegenover elkaar zit in groepjes. Ieder groepje is voorzien van een tafel met bekerhouders.

Contact

Bent u op zoek naar een touringcarbedrijf in de buurt van Utrecht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 263 3333. Op onze website kunt u het offerte- of contactformulier invullen, zo kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. 

 

 

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)