Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Uithoorn

Wilt u een touringcar bus huren vanaf Uithoorn of omgeving? Lees dan snel verder en maak gebruik van de stijlvolle touringcars van VDM Tours.

Waarom een touringcar huren bij VDM Tours in Uithoorn?

VDM Tours biedt u vervoer aan in een nette en ruim ingerichte touringcar. In de touringcars van VDM Tours zijn de stoelen tegenover elkaar geplaatst in groepjes van vier. Elk groepje bezit over een tafel met bekerhouders. Dit maakt het gemakkelijk voor u om tijdens de reis met uw medereizigers wat te drinken en te communiceren. Elke touringcar beschikt over LED-verlichting en een audio-installatie. Door hiervan gebruik te maken bouwt u een positieve en gezellige sfeer op tijdens de reis.

Waarnaartoe met VDM tours in omgeving Uithoorn

  • Rondtoer hot spots grote stad
  • Evenementen
  • Beurzen
  • Met de familie naar een pretpark
  • Dierentuin
  • Dagje uit met vrienden
  • Met het bedrijf naar een zakelijk evenement

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het huren van een touringcar bij VDM Tours? Vraag dan snel een offerte aan op onze website. Voor meer informatie bel naar 015 263 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)