Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Spijkenisse

Een touringcar huren in Spijkenisse? Wilt u een touringcar huren met vertrekplaats Spijkenisse of zoekt u een touringcarmaatschappij voor een rondreis binnen Spijkenisse? Het kan allemaal. U kunt een touringcar huren voor een dagje weg binnen Nederland, maar u kunt ook op vakantie naar een van de vele bestemmingen binnen Europa.

Waarom een touringcar huren in Spijkenisse bij VDM Tours?

Niet alleen hanteert VDM Tours zeer concurrerende prijzen, wij onderscheiden ons ook door middel van onze bijzondere touringcars. Onze touringcars beschikken namelijk over een gezellige indeling waarbij de zitplaatsen in groepjes van vier zijn opgesteld, zodat u en uw vrienden tegenover elkaar kunnen zitten. Ieder groepje is voorzien van een tafel met bekerhouders. Deze indeling is uitermate geschikt voor zakelijke reizen of gezellige uitjes. Bij VDM Tours horen we vaak: ‘het uitje was niet bijzonder, maar gelukkig heeft de busreis een hoop goed gemaakt!’

Wat te doen in Spijkenisse

 • Sterrenwacht museum
 • Indoor sport-, schaats-, & skiebaan
 • Rivierabad tropisch zwemparadijs

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)