Selecteer een pagina

Touringcar bus huren Scheveningen

Wij zijn een touringcarmaatschappij in de regio van Scheveningen. Het touringcarbedrijf VDM Tours verhuurt luxe touringcars. U kunt bij ons touringcars huren voor uw bedrijfsevenement, netwerkborrel, bruiloft, dagtocht, verjaardag, meerdaagse reis, zakelijke reis, groepsuitje, schoolreis, beurs, uitwedstrijd en nog veel meer leuke tochten door het land. Wij geloven dat een feest moet beginnen op het moment dat u de touringcar instapt.

Waarom een touringcar huren in Scheveningen bij VDM Tours

De touringcar is voorzien van alle benodigdheden, u hoeft dus geen eten en drinken mee te nemen. VDM Tours denkt graag met u mee, zodat uw reis zo optimaal mogelijk verloopt. Onze luxe touringcars zijn ingericht in groepjes van vier, zodat u en uw vrienden tegenover elkaar kunnen zitten. Zo raakt iedereen tijdens de rit met elkaar in gesprek en dit zorgt weer voor een goede sfeer. VDM Tours is een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio Scheveningen, die de reis van A naar B zo goed mogelijk wilt laten verlopen.

Contact

Wilt u een touringcar huren met als vertrekplaats Scheveningen of een touringcar huren naar Scheveningen? Dan kunt u vrijblijvend contact op nemen door te bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u op onze website het contact- of offerteformulier invullen.