Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Rijswijk

Wilt u een touringcar huren in de buurt van Rijswijk en wilt u een gezellige en comfortabele rit hebben? Dan bent u bij VDM Tours aan het juiste adres! Touringcarmaatschappij VDM Tours is gevestigd in de regio Rijswijk. Bij ons kunt u een touringcar huren voor 18 tot 90 personen. Mocht u met een grote groep een touringcar willen huren, beschikken wij over een maximum van 500 zitplaatsen. Doordat VDM Tours over zuinige touringcars beschikt, hebben wij zeer concurrerende tarieven.

Waarom een touringcar huren in Rijswijk bij VDM Tours

VDM Tours levert de touringcars inclusief chauffeurs. U kunt op elke locatie instappen en wij brengen u naar het punt waar u naar toe wilt. Tijdens de rit kunt u zich vermaken, doordat onze touringcars zo zijn ingericht dat u in groepjes van vier tegenover elkaar kunt zitten. Elk groepje voorzien van een tafel met bekerhouders.

Touringcarmaatschappij VDM Tours biedt u een ontspannende reis en zorgt er ook nog eens voor dat u geen hoge parkeerkosten hoeft te betalen aan het eind van de dag. De touringcar is voorzien van alle benodigdheden, dus u hoeft geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee, zodat uw reis zo optimaal mogelijk verloopt. Tijdens de rit kunt u genieten van een hapje, drankje en lekkere muziek voor een ontspannen reis. VDM Tours is een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio Rijswijk, die de reis van A naar B zo goed mogelijk laat verlopen.

Contact

Bent u op zoek naar een touringcarmaatschappij in de buurt van de regio Rijswijk, neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door naar onze website te gaan www.vdmtours.nl en het contactformulier in te vullen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij dringende vragen zijn wij ook te bereiken door te bellen naar 015 263 3333.

 

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)