Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Poortugaal

Wilt u een touringcar huren vanuit Poortugaal? VDM Tours beschikt over een touringcarstandplaats in Poortugaal, waardoor wij tegen zeer scherpe tarieven het vervoer kunnen verzorgen. Wij verzorgen meerdaagse reizen, dagtochten en stedentrips in zowel het binnen- als buitenland. Ook kunt u de touringcar met chauffeur inhuren voor de door uzelf georganiseerde reis.

Waarom een touringcar huren in Poortugaal bij VDM Tours

Bij VDM Tours staat de klant centraal. Naast de scherpe tarieven wilt VDM Tours zich onderscheidden door middel van een prettige reiservaring. Vandaar dat onze touringcars beschikken over een indeling, waarbij men in groepjes van vier aan een tafel kan zitten, allen voorzien van bekerhouders. Deze indeling zorgt er voor dat men tijdens de reis gezellig met elkaar in contact komt. Wij zijn een touringcarmaatschappij in de regio Poortugaal en beschikken over touringcars in alle soorten en maten. Wij vervoeren groepen van 15 tot 380 personen.

Contact

Indien u contact met ons wilt opnemen, kunt u ons bereiken op kantoordagen van 09:00 uur tot 17:00 uur. Ook kunt u ons mailen op info@vdmtours.nl of via het bovenstaande contactformulier een offerteaanvraag doen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)