Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Oegstgeest

Een touringcar huren voor in de omgeving Oegstgeest tegen een scherpe prijs? Dat kan bij touringcarmaatschappij VDM Tours.

Waarom een touringcar huren VDM Tours voor in de omgeving Oegstgeest

Wij zorgen er voor dat uw reis zo prettig en aangenaam mogelijk verloopt. Ook verzorgen wij de desgewenste hapjes en drankjes tijdens uw reis. De drankjes die wij aanbieden zijn gekoeld. In de touringcars VDM Tours zijn ook audio-installaties en LED-verlichting geïnstalleerd. Dit zorgt voor een sfeervolle reis. De stoelen in de touringcars zijn tegenover elkaar geplaatst, in groepjes van vier. Op deze manier kunt u gemakkelijk met elkaar communiceren tijdens de reis. Ook beschikt elk groepje over een tafel met bekerhouders.

Waar naar toe met VDM Tours in omgeving Oegstgeest

 • Dagje naar het strand
 • Evenementen
 • Beurzen
 • Concerten
 • Pretparken
 • Dierentuinen
 • Rondtoer Leiden
 • Uitgaanleven Leiden

Offerte aanvragen voor een touringcar huren in omgeving Oegstgeest

Een touringcar huren tegen een lage prijs? Wie wilt dat nou niet! Vraag direct een offerte aan op onze website. Voor meer informatie bel naar 015 263 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl .

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)