Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Noordwijkerhout

Bent u woonachtig in Noordwijkerhout en wilt u een touringcar huren voor omgeving Noordwijkerhout? Bij touringcarmaatschappij VDM tours bent u aan het juiste adres. Wij bieden u vele voordelen!

Waarom een touringcar huren bij touringcarmaatschappij VDM Tours voor Noordwijkerhout

De touringcars beschikken over een geluidinstallatie en LED-verlichting. Dit zorgt voor een sfeervolle stemming tijdens uw reis. Een touringcar huren bij VDM Tours betekent ook dat gezelligheid voorop staat! De stoelen in de touringcars zijn ruim ingedeeld in groepjes van vier. Elk groepje beschikt over een tafel met bekerhouders. Zo kunt u gemakkelijk met uw medereizigers communiceren tijden de reis. Ook verzorgt VDM Tours de desgewenste hapjes en drankjes tijdens uw reis.

Waar naar toe met VDM Tours in omgeving Noordwijkerhout

 • Noordwijkse golfclub
 • Rondtoer Leiden
 • Nachtleven Leiden
 • Dierentuin
 • Beurzen
 • Evenementen
 • Concerten
 • Dagje naar een strand

Offerte aanvragen voor een touringcar huren

Wilt u ook een gezellige reis? Kies dan voor touringcarmaatschappij VDM Tours en vraag een offerte aan op onze website. Voor meer informatie bel naar 015 263 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)