Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Noordwijk

Bent u op zoek naar een touringcar voor een dagje uit in Noordwijk? Of bent u woonachtig in Noordwijk en wilt u met uw vrienden, familie of collega’s een gezellig dagje uit? Dan bent u bij VDM Tours aan het juiste adres! VDM Tours zorgt voor gezellige en comfortabele ritten. Het touringcarbedrijf VDM Tours is gevestigd in de regio van Noorwijk. Bij ons kunt u een touringcar huren van 18 tot 90 personen. Mocht u met een grote groep een touringcar willen huren, beschikken wij over een maximum van 500 zitplaatsen. Doordat VDM Tours over zeer zuinige touringcars beschikt, hebben wij zeer concurrerende tarieven.

Waarom een touringcar huren in Noordwijk bij VDM Tours

VDM Tours levert de touringcars inclusief chauffeurs. U kunt instappen waar u maar wilt en wij brengen u naar het punt waar u naar toe wilt. Tijdens de rit kunt u zich vermaken, doordat onze indeling er voor zorgt dat u in groepjes van vier aan een tafel kunt zitten. Elke tafel is voorzien van bekerhouders.

Touringcarmaatschappij VDM Tours biedt u een ontspannende reis en zorgt er ook nog eens voor dat u geen hoge parkeerkosten hoeft te betalen aan het eind van de dag. De touringcar is voorzien van alle benodigdheden, u hoeft dus geen drank of eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee, zodat uw reis zo optimaal mogelijk verloopt. Zo kunt u tijdens de rit genieten van hapjes en drankjes en leuke muziek. VDM Tours is dus een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio Noordwijk, die de reis van A naar B zo goed mogelijk laat verlopen.

Contact

Bent u op zoek naar een touringcarmaatschappij in de buurt van de regio Noordwijk, neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door naar onze website te gaan www.vdmtours.nl en het contactformulier in te vullen of door een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 015 263 3333.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)