Touringcar bus huren Nieuwegein

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Nieuwegein

Bent u woonachtig in omgeving Nieuwegein en wilt u een touringcar huren? Dan bent u bij touringcarmaatschappij VDM Tours aan het juiste adres! Wij bieden u een prettige reis tegen een scherpe prijs.

Waarom een touringcar huren voor in de omgeving Nieuwegein bij VDM Tours

VDM Tours is een touringcarmaatschappij waar gezelligheid voorop staat! Wij zorgen er voor dat uw reis zo prettig en aangenaam mogelijk verloopt. De stoelen in de touringcars staan tegenover elkaar opgesteld, in groepjes van vier. Elk groepje beschikt over een tafel met bekerhouders. Dit vergemakkelijkt het om met uw medereizigers te communiceren. Een touringcar huren bij VDM Tours betekent ook dat er een extra last van uw schouders valt. Wij verzorgen namelijk de desgewenste hapjes en drankjes tijdens uw reis. Ook kunt u gebruik maken van LED-verlichting en een audio-installatie die in de touringcar geïnstalleerd zijn. Dit zorgt voor een vrolijke sfeer in de touringcar.

Waarnaartoe in omgeving Nieuwegein met touringcarmaatschappij VDM Tours

  • Jaarbeurs
  • Beatrix Theater
  • Spoorwegmuseum
  • Bowlen met de familie
  • Dagje naar Utrecht Centrum
  • Evenementen
  • Beurzen
  • Businesstrips
  • Schoolreisjes
  • Pretparken

Offerte aanvragen

Wilt u een touringcar huren tegen een scherp tarief? Vraag dan een offerte aan op onze website en huur een touringcar bij VDM Tours. Voor meer informatie bel naar 015 263 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam + Achternaam

Adres + Nr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail


Aantal personen

Vertrek gegevens
Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

Vertrek tijd
:

Adres + nr.

Postcode

Plaats

Bestemming
Adres + nr.

Postcode

Plaats

Retour datum (dd-mm-jjj)

Retour tijd
:

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Recensies

Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *