Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Middelharnis

U kunt een touringcar huren in Middelharnis bij VDM Tours. VDM Tours heeft in de regio Middelharnis meerdere touringcarstandplaatsen. Normaliter kunnen wij hierdoor in alle touringcar aanvragen in de regio Middelharnis voorzien. Wij verzorgen touringcarvervoer met als vertrek- en/of aankomstplaats Middelharnis. Wij beschikken over meerdere touringcars van 16 tot 85 personen. In de praktijk kunnen wij groepen van 600 personen met gemak vervoeren.

Waarom een touringcar huren in Middelharnis bij VDM Tours

Bij het huren van een touringcar kijkt men naar de prijs, kwaliteit, comfort en veiligheid. De juiste combinatie hiervan is doorslaggevend bij de keuze van een touringcarmaatschappij. Doordat alle touringcars van VDM Tours beschikken over ruim opgezette lederen zitplaatsen, die in groepjes van vier zijn opgesteld en allen zijn voorzien van een tafel, wordt u altijd op een gezellige en comfortabele manier vervoerd. Daarnaast beschikt VDM Tours over veilige en zuinige touringcars, waardoor wij scherpe tarieven kunnen hanteren.

Informatie aanvragen

Indien u meer informatie wilt over touringcarverhuur in Middelharnis, kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u op de website het offerte- of het contactformulier invullen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)