Touringcar bus huren Maasvlakte

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Maasvlakte

VDM tours is een touringcarmaatschappij in de regio Maasvlakte. Bent u op zoek naar een touringcarbedrijf bij u in de regio voor bedrijfsevenementen, schoolreisjes, bruiloften, dagtochten of iets anders ,dan zit u bij dit touringcarbedrijf goed. VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de buurt van de Maasvlakte, waar u touringcars kunt huren van 18 tot 90 personen. VDM Tours beschikt over een groot aantal touringcars in diverse afmetingen. Doordat VDM Tours over zuinige touringcars beschikt, hebben zij zeer concurrerende tarieven.

Waarom een touringcar huren in Maasvlakte bij VDM Tours

Onze luxe touringcars bieden u een ontspannende reis en zorgen er ook voor dat u geen hoge parkeerkosten hoeft te betalen aan het einde van de dag. Wij verzorgen, indien gewenst, uw hapjes, drankjes en muziek om de sfeer te veraangenamen. Bij VDM Tours begint en eindigt uw dagtocht niet op locatie, maar bij het in- en uitstappen van de touringcar. Alle touringcars beschikken over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u tegenover elkaar kunt zitten in groepjes van vier, allen voorzien van een tafel met bekerhouders.

Contact

Bent u op zoek naar een touringcarmaatschappij in de buurt van de Maasvlakte, neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website www.vdmtours.nl. U kunt tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen door te bellen naar 015 263 3333.

VDMtours-offerte-ontvangen

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam + Achternaam

Adres + Nr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail


Aantal personen

Vertrek gegevens
Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

Vertrek tijd
:

Adres + nr.

Postcode

Plaats

Bestemming
Adres + nr.

Postcode

Plaats

Retour datum (dd-mm-jjj)

Retour tijd
:

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Recensies

Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *