Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Maasdijk

VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de regio Maasdijk. Het touringcarbedrijf VDM Tours verhuurt luxe touringcars in de buurt van Maasdijk, inclusief chauffeurs. Wij verhuren in de regio Maasdijk luxe touringcars voor 16 tot 90 personen. Of u nu naar een evenement, feest of netwerkbijeenkomst gaat, VDM Tours laat uw reis zo goed als mogelijk verlopen. Doordat VDM Tours over zeer zuinige touringcars beschikt, hebben wij zeer concurrerende tarieven.

Waarom een touringcar huren in Maasdijk bij VDM Tours

Touringcarmaatschappij VDM Tours is voorzien van alle benodigdheden, u hoeft dus geen eten of drinken mee te nemen. VDM Tours denkt graag met u mee, zodat uw reis zo optimaal mogelijk verloopt. Onze luxe touringcars zijn ingericht in groepjes van vier, die tegenover elkaar zitten. Op deze manier raakt iedereen tijdens de rit met elkaar in gesprek en dit zorgt weer voor een goede sfeer. VDM Tours is een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio Maasdijk, die de reis van A naar B zo goed mogelijk wilt laten verlopen.

Contact

Wilt u een touringcar huren met als vertrekplaats Maasdijk of een touringcar huren naar Maasdijk? Dan kunt u vrijblijvend contact op nemen door te bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u op www.vdmtours.nl het contactformulier invullen of een offerte aanvragen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)