Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Leiden

Touringcarmaatschappij VDM Tours is gevestigd in de buurt van Leiden. Bent u op zoek naar een complete en comfortabele rit, dan is VDM Tours misschien wel iets voor u. Wij beschikken over luxe touringcars die voorzien zijn van alle benodigdheden. Dus u hoeft geen eigen drank of eten mee te nemen. Touringcarmaatschappij VDM Tours beschikt over meerdere bussen van 16 tot 90 personen.

Waarom een touringcar huren in Leiden bij VDM Tours

VDM Tours denkt graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Ons touringcarbedrijf beschikt over touringcars, voorzien van luxe zitplaatsen. Deze zijn zo ingedeeld dat u in groepjes van vier tegenover elkaar zit. Ieder groepje heeft een eigen tafel met bekerhouders. Onze touringcar in Leiden is geschikt voor elke gelegenheid of dit nu een bedrijfsfeestje is of een verjaardagsfeestje. Tijdens de rit is het ook mogelijk om uw eigen muziek aan te sluiten aan de professionele audio-installatie. Een leuk detail is de mogelijkheid tot LED- verlichting in de gewenste kleuren. Touringcarmaatschappij VDM Tours zorgt er voor dat uw reis van A naar B voorspoedig zal verlopen. Een touringcar huren bij VDM Tours betekent een prettige reis.

Onze touringcar in leiden:

 • Wij behandelen u als gasten
 • Scherpe prijzen
 • Luxe zitplaatsen
 • Direct contact door zitplaatsen tegenover elkaar
 • IJskoud drankenassortiment
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Gezellige, enthousiaste chauffeurs
 • LED-verlichting in uw huisstijl
 • Veiligheid staat bij ons voorop

Contact

Bent u op zoek naar een touringcar in de buurt van Leiden? Neem dan contact met ons op. Op onze website: www.vdmtours.nl kunt u het contactformulier invullen. Tijdens kantooruren kunt u bellen naar 015 – 263 33 33

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)