Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Koudekerk aan de Rijn

Touringcarmaatschappij VDM Tours verhuurt touringcars in verschillende soorten en maten in de regio Rijnsburg. VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de buurt van Koudekerk aan den Rijn. Heeft u binnenkort een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst en wilt u van A naar B worden vervoerd, wij zorgen er voor dat het feest begint op het moment dat u instapt.

Waarom een touringcar huren in van Koudekerk aan den rijn bij VDM Tours

Wij zorgen dat uw uitje van start gaat op het moment dat u onze touringcar instapt. Vandaar dat onze touringcarmaatschappij is voorzien van alle benodigdheden die u maar tijdens uw rit wenst. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal te laten verlopen. VDM Tours beschikt over touringcars, die voorzien zijn van luxe zitplaatsen. Deze zijn zo geplaatst, dat u in groepjes van vier tegenover elkaar zit. Tijdens de rit verzorgen wij ook het drank en kunt u uw eigen muziek aansluiten. Het touringcarmaatschappij VDM Tours zorgt er voor dat uw reis van A naar B voorspoedig zal verlopen.

Contact

Bent u op zoek naar een touringcarbedrijf in de buurt van Koudekerk aan den Rijn? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onze website www.vdmtours.nl via het contactformulier. U kunt ook contact opnemen door te bellen naar 015 263 3333.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)