Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar huren IJsselstein

Bent u woonachtig in IJsselstein? En wilt u een touringcar huren binnen IJsselstein of omgeving? Dan bent u bij VDM Tours aan het juiste adres! Wij bieden u een fijne reis tegen een scherpe prijs!

Waarom VDM Tours voor omgeving IJsselstein

VDM Tours brengt u van locatie naar locatie. Wij willen dat u van uw reis geniet! VDM Tours verzorgt uw hapjes en drankjes tijdens de reis. Ook zijn de stoelen in de touringcars zo ingedeeld dat het gemakkelijker is om met elkaar te communiceren. De stoelen zijn namelijk tegenover elkaar opgesteld in groepjes van vier. Elk groepje beschikt over een tafel met bekerhouders. Hier kunt u gemakkelijk koude drankjes in plaatsen, die wij u aanbieden. In de touringcars van VDM Tours zijn audio-installaties geïnstalleerd. Ook is er in elke touringcar een LED-verlichting geplaatst. Dit zorgt voor een goede ontspannen sfeer tijdens uw reis.

Waarnaartoe in omgeving IJsselstein met de VDM Tours touringcars

 • Club Onz
 • Fulco theater
 • Jaarbeurs
 • Beatrix theater
 • Uitgaansleven Utrecht
 • Pretparken
 • Beurzen
 • Businesstrips
 • Concerten

Offerte aanvragen

Interesse in een fijne reis voor een scherpe prijs? Vraag dan de offerte aan op onze website! Voor meer informatie bel naar 015 623 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)