Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren IJmuiden

Bent u op zoek naar een touringcarmaatschappij in IJmuiden? U kunt bij VDM Tours een touringcar in IJmuiden huren. VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de buurt van IJmuiden, waar u touringcars kunt huren van 15 tot 600 personen. VDM Tours beschikt over een groot aantal touringcars in diverse afmetingen. Wij geloven dat een feest, uitje, evenement, groepsuitje of een andere reis moet beginnen op het moment dat u bij VDM Tours instapt.

Waarom een touringcar huren in IJmuiden bij VDM Tours

VDM Tours beschikt over zeer gezellige touringcars inclusief chauffeurs. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo komt er vanzelf een goede sfeer. De touringcars van VDM Tours beschikken over een bar en een mp3 installatie met muziek naar keuze. Tijdens de rit kunt u genieten van hapjes, drankjes en muziek. VDM Tours is een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio van IJmuiden, die de reis van A naar B zo goed mogelijk wil laten verlopen.

Contact

Wilt u een touringcar huren met als vertrek- of aankomstplaats IJmuiden, dan kunt u vrijblijvend contact op nemen met het nummer 015 263 3333. Ook kunt u op www.vdmtours.nl via het contactformulier meer informatie of een offerte opvragen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)