Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Hilversum

Een touringcar huren voor de omgeving Hilversum? Bij touringcarmaatschappij VDM Tours bent u aan het juiste adres voor touringcarvervoer vanaf Hilversum. Wij brengen u van locatie naar locatie en zullen er voor zorgen dat uw reis zo prettig en aangenaam mogelijk verloopt.

Waarom een touringcar huren bij touringcarmaatschappij VDM Tours

Een touringcar huren bij VDM Tours betekent een fijne reis voor een scherpe prijs. De zitplaatsen zijn opgesteld in groepjes van vier. Deze zijn tegenover elkaar opgesteld en beschikken over een tafel met bekerhouders. Ook heeft u de optie om gebruik te maken van de LED-verlichting, bar en de audio-installatie. LED-verlichting zorgt voor een aangename sfeer in de touringcar. U kunt de touringcar bijvoorbeeld in uw bedrijfskleur laten verlichten. Ook kunt u een gezellig muziekje afspelen op de achtergrond. VDM Tours verzorgt ook de desgewenste hapjes en drankjes tijdens de reis.

 Waar naar toe met het touringcarbedrijf VDM Tours

Bij VDM Tours kunt u een touringcar huren voor in de omgeving Hilversum. Wilt u bijvoorbeeld met een grote groep mensen naar het mediapark? Dan halen wij u op en brengen u naar de desgewenste locatie. Ook verzorgen wij de retourreis. Of het nu een schoolreisje is of een businesstrip, VDM Tours brengt u van locatie naar locatie.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan op onze website! Voor meer informatie bel naar 015623 33 33 of e-mail naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)