Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar huren Hellevoetsluis

VDM Tours is een touringcarbedrijf met een standplaats in Hellevoetsluis. U bent bij VDM Tours aan het juiste adres voor het huren van een touringcar met als vertrekplaats Hellevoetsluis. U kunt bij VDM Tours alleen een touringcar huren inclusief chauffeur. VDM Tours organiseert ook complete reizen, zoals dagtochten, meerdaagse reizen en stedentrips. Wij kunnen als touroperator helpen bij het vinden van leuke uitjes, VDM Tours krijgt namelijk als touringcarmaatschappij groepskorting.

Waarom touringcar huren in Hellevoetsluis bij VDM Tours

VDM Tours is een touringcarmaatschappij in Hellevoetsluis. VDM Tours onderscheidt zich door haar vernieuwde concept. Alle touringcars zijn namelijk zo ingericht, dat u allen in groepjes van vier aan een tafel kunt zitten. U heeft hierdoor veel beenruimte, waardoor de reis comfortabeler wordt.

Informatie/offerte aanvragen

U kunt telefonisch contact opnemen met VDM Tours voor touringcarverhuur in Hellevoetsluis. Ook kunt u voor meer informatie online het contactformulier invullen of via het offerteformulier gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)