Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Heenweg

Bent u woonachtig in de omgeving Heenweg? Dan kunt u touringcars huren voor omgeving Heenweg bij het touringcar verhuur bedrijf VDM Tours.

Waarom een touringcar huren voor omgeving Heenweg bij VDM Tours

VDM Tours biedt u een prettige reis voor een scherpe prijs aan. Het maakt niet uit wat voor soort rit het is. VDM Tours past de bus aan aan uw wensen. De stoelen staan tegenover elkaar opgesteld in groepjes van vier. Elk groepje bezit over een tafel met bekerhouders. Dit maakt het gemakkelijk om tijdens uw reis te communiceren met uw medereizigers. Ook kunt u gebruik maken van sfeerverlichting en een audio-installatie. Dit zorgt voor een gezellige en positieve sfeer in de touringcar. VDM Tours verzorgt ook de hapjes en drankjes tijdens uw reis.

Waar naar toe in omgeving Heenweg met het touringcarverhuur-bedrijf VDM Tours

 • Rondtoer Den Haag
 • Rondtoer Rotterdam
 • Uitgaansleven Rotterdam
 • Binnenhof Den Haag
 • Evenementen
 • Drievliet
 • Businesstrips
 • Dierentuin
 • Bruiloft

Offerte aanvragen

Een touringcar huren bij VDM Tours is ideaal voor al uw uitjes. Vraag een offerte aan op onze website. Voor meer informatie bel naar 015 263 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)