Selecteer een pagina

Touringcar huren Dordrecht

Indien u een touringcar wilt huren in de gemeente Dordrecht, kunt u bij VDM Tours terecht voor een vrijblijvende offerte. VDM Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats in Dordrecht. Wij verzorgen touringcarvervoer van groepen van 15 tot 580 personen. U kunt bij vervoer op maat altijd bij ons terecht. VDM Tours verzorgd dagtochten, meerdaagse reizen, stedentrips en nog veel meer. Ook kunt u een touringcar huren vanaf Dordrecht voor uw eigen georganiseerd dagje weg.

Waarom een touringcar huren vanaf Dordrecht bij VDM Tours

Doordat VDM Tours een uniek concept heeft, ervaart u de busreis op een hele andere manier. Wij horen vaak van onze klanten dat zij normaal tegen een busreis aankijken en dat zij daarom zo snel als mogelijk op de bestemming willen zijn. Tijdens een rit met VDM Tours neemt deze gedachte meteen af, en een rit kan niet lang genoeg duren. Bij VDM Tours zijn alle touringcars in groepjes van vier opgesteld, voorzien van een tafel met bekerhouders. Daarnaast beschikken onze touringcars over een bar, sfeerverlichting en gezellige muziek naar keuze voor tijdens de reis. Ook zorgen de chauffeurs er voor dat de reis altijd naar wens verloopt. Een touringcar huren in Dordrecht is nog nooit zo leuk geweest.

Contact

Indien u meer informatie wilt over het huren van een touringcar of een prijsopgave wilt van VDM Tours, kunt u bellen naar 015 263 3333 en wij staan u direct te woord. U kunt ook het offerteformulier of het contactformulier invullen, bovenaan de website.