Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Delft

Bent u op zoek naar een touringcarmaatschappij in Delft? Dan bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. VDM Tours is een Delftse touringcarmaatschappij. U kunt een touringcar huren in Delft voor verschillende doeleinden. U kunt een touringcar huren voor een reis met als vertrekplaats Delft of omgeving naar een bestemming in binnen- of buitenland. Ook kunt u een touringcar huren voor een tocht binnen Delft, dit noemen wij een rondreis. Delft staat bekend om haar Delfts blauw en haar mooie grachten. Wij krijgen hierdoor veel aanvragen voor rondreizen door Delft, maar ook Den Haag.

Waarom een touringcar huren in Delft bij VDM Tours?

VDM Tours onderscheidt zich van haar concurrent, doordat haar touringcars beschikken over ruim opgezette zitplaatsen, die in groepen van vier zijn ingedeeld, elk voorzien van een tafel. Daarnaast beschikken de touringcars over een bar, sfeerverlichting en audio-installatie ter veraangenaming van de sfeer.

Wat te doen in Delft

 • Delft’s Pottery, hier kunt u zelf uw Delfts Blauwen potten bakken
 • De nieuwe kerk in Delft, hier liggen leden van de koninklijke familie
 • Legermuseum, hier vindt u alles van het nationale leger van nu en vroeger

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw aanvraag, dan kunt u via de knop ‘offerte’, bovenaan de website, een offerteformulier invullen. Na het invullen ontvangt u binnen enkele werkdagen een gespecificeerde offerte.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)