Selecteer een pagina

Touringcar bus huren de Bilt

VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de regio de Bilt. Het touringcarbedrijf VDM Tours verhuurt luxe touringcars in de buurt van de Bilt, inclusief chauffeurs. Wij beschikken over luxe touringcars voor 16 tot 90 personen. Of u nu naar een evenement, feest of netwerkbijeenkomst gaat, VDM Tours zorgt er voor dat uw uitje begint op het moment dat u instapt en pas weer eindigt wanneer u uitstapt. Doordat VDM Tours over zeer zuinige touringcars beschikt, hebben wij zeer concurrerende tarieven.

Waarom een touringcar huren in de Bilt bij VDM Tours

Touringcarverhuur-bedrijf VDM Tours is voorzien van alle benodigdheden, u hoeft dus geen eten of drinken mee te nemen. VDM Tours denkt graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onze luxe touringcars zijn ingericht in groepjes van vier, die tegenover elkaar zijn ingedeeld, voorzien van elk een eigen tafel met bekerhouders. Zo raakt iedereen tijdens de rit met elkaar in gesprek en dit zorgt voor een goede sfeer. VDM Tours is een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio de Bilt, die de reis van A naar B zo goed mogelijk wilt laten verlopen.

Contact

Wilt u een touringcar huren met als vertrek- of aankomstplaats de Bilt, dan kunt u op onze site www.vdmtours.nl vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 263 33 33 of een e-mail sturen naar info@vdmtours.nl.