Selecteer een pagina

Touringcar bus huren Capelle aan den Ijssel

Wilt u een touringcar huren voor uw dagje of weekje weg? VDM Tours is een touringcarmaatschappij nabij Capelle aan den IJssel. Wij verzorgen groepsvervoer van 17 tot 450 personen. U kunt bij ons een touringcar inclusief chauffeur huren, voor een reis met als vertrekplaats Capelle aan den IJssel, maar ook voor een reis met als bestemming Capelle aan den IJssel.

Waarom een touringcar huren in Capelle aan den IJssel bij VDM Tours

VDM Tours is een onderscheiden touringcarverhuur-bedrijf in de regio Capelle aan den IJssel. Het vervoer van A naar B krijgt bij VDM Tours een geheel andere dimensie. U kunt namelijk gezellig bij elkaar aan een tafeltje zitten. Hierdoor probeert VDM Tours de reis als een leuk onderdeel van het uitje of zakelijke bijeenkomst te maken. Daarnaast beschikken wij over zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel, die de reis voor u zo prettig mogelijk maken.

Contact

Heeft u meer vragen over VDM Tours of wilt u direct een touringcar huren in Capelle aan den IJssel, dan kunt u bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u online het contactformulier invullen of een offerte aanvragen.