Selecteer een pagina

Touringcar bus huren Burg-Haamstede

Bij VDM Tours kunt u een touringcar huren voor in omgeving Burg-Haamstede. De touringcars zijn ideaal voor formeel en informeel vervoer. Lees snel verder en maak gebruik van de touringcars van VDM Tours!

Voordelen van een touringcar huren voor omgeving Burg-Haamstede bij VDM Tours

Gezelligheid staat voorop! VDM Tours wilt dat de reis zo prettig en aangenaam mogelijk voor u verloopt. Daarom zijn de touringcars ruim ingedeeld, met de stoelen recht tegenover elkaar opgesteld in groepjes van vier, voorzien van een tafel met bekerhouders. Ook verzorgt VDM Tours eventueel de hapjes en drankjes en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de sfeerverlichting en van de professionele audio-installatie. Door gebruik te maken van deze optie zorgt u voor een gezellige sfeer in de bus. Daarnaast beschikt VDM Tours over nette en zuinige touringcars, waardoor er tegen zeer scherpe tarieven kan worden vervoerd. Maak gebruik van de voordelen van de VDM Tours touringcars. Een touringcar huren bij VDM Tours betekent gegarandeerd een prettige reis.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website www.vdmtours.nl, voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 236 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl