Selecteer een pagina

Touringcar bus huren Brouwershaven

Heeft u een touringcarverhuur-bedrijf in Brouwershaven nodig? Dan kunt u bij VDM Tours terecht voor al het vervoer van- en naar Brouwershaven. VDM Tours verzorgt dagtochten, meerdaagse reizen en alle zakelijke en particuliere reizen binnen en buiten Nederland. Wij kunnen groepen van 16 tot 500 personen vervoeren.

Waarom een touringcar huren in Brouwershaven bij VDM Tours

VDM Tours is een vernieuwende en dynamische touringcarmaatschappij in de regio Brouwershaven. Wij denken met u mee bij het organiseren van een dagje weg. Wij kunnen de hele reis verzorgen, inclusief lunch. Echter zijn wij ook voor een enkele reis inzetbaar. Onze touringcars beschikken over een indeling, waarbij een ieder in groepjes van vier aan een tafel kan zitten, voorzien zijn van een tafel met bekerhouder. Daarnaast draagt de chauffeur er aan bij dat u de reis als zeer prettig zult ervaren. Ook beschikken onze touringcars over sfeerverlichting en een professionele audio-installatie. Een touringcar huren in Brouwershaven is nog nooit zo leuk geweest!

Contact

Wilt u meer weten over ons concept of over een reis die u wilt organiseren? VDM Tours heeft in Brouwershaven een touringcarstandplaats en kan hierdoor in alle aanvragen voorzien. Voor vragen kunt u ons bellen tijdens kantooruren op het nummer 015 263 3333 of u kunt een e-mail sturen naar info@vdmtours.nl. Op onze website www.vdmtours.nl kunt u een offerte aanvragen.