Selecteer een pagina

Touringcar bus huren Bilthoven

VDM Tours is een touringcarverhuur-bedrijf met een standplaats in Bilthoven. U kunt bij VDM Tours een touringcar huren van 16 tot 88 personen. In totaliteit kunnen wij groepen vervoeren van maximaal 640 personen. Wij verzorgen groepsreizen, inclusief chauffeur, naar bestemmingen in zowel binnen- als buitenland.

Waarom een touringcar huren in Bilthoven bij VDM Tours

VDM Tours beschikt over zeer zuinige touringcars, waardoor wij tegen zeer concurrerende tarieven groepen personen kunnen vervoeren. Daarnaast is een touringcar huren in Bilthoven nog nooit zo gezellig geweest. Wij verhuren namelijk touringcars, waarbij de zitplaatsen in groepjes van vier zijn opgesteld, allen voorzien van een tafel. Daarnaast beschikken de bussen over een bar en audio-installatie met mp3 muziek naar keuze.

Contact

U kunt contact opnemen met VDM Tours indien u op zoek bent naar een touringcarverhuur-bedrijf in Bilthoven. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 015 263 3333 en indien gewenst informatie of een offerte aanvragen. Ook kunt u op de website het contactformulier of offerteformulier invullen