Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Berkel & Rodenrijs

Wilt u een touringcar huren in Berkel en Rodenrijs, dan bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. VDM Tours is een touringcarverhuur-bedrijf in Delft. VDM Tours verzorgd reizen in de regio Rotterdam tot de regio Leiden. Wij verzorgen het touringcar vervoer met vertrekplaats Berkel en Rodenrijs en vervoer met bestemming Berkel en Rodenrijs. U kunt de touringcar huren voor uw eigen uitjes, maar ook voor de door ons georganiseerde meerdaagse reizen, stedentrips en dagtrips.

Waarom een touringcar huren in Berkel en Rodenrijs bij VDM Tours

VDM Tours is een touringcarmaatschappij met concurrerende tarieven. Daarnaast wordt u bij VDM Tours altijd veilig en comfortabel vervoerd. VDM Tours beschikt namelijk over ruim opgestelde lederen zitplaatsen, waarbij u in groepjes van vier aan een tafel kunt zitten. Deze indeling zorgt er voor dat het vervoer van A naar B een toegevoegde waarde krijgt, die een gezellige sfeer goed doet.

Contact

U kan contact met ons opnemen door te bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u online een offerte aanvragen, via het offerteformulier.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)