Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Amersfoort

Heeft u een touringcarverhuur-bedrijf in Amersfoort nodig, dan kunt u bij VDM Tours terecht voor al het vervoer van- en naar Amersfoort. VDM Tours verzorgt dagtochten, meerdaagse reizen en alle zakelijke en particuliere reizen in binnen- en buitenland. Wij kunnen groepen van 16 tot 500 personen vervoeren.

Waarom een touringcar huren in Amersfoort bij VDM Tours

VDM Tours is een vernieuwend en dynamisch touringcarverhuur-bedrijf in de regio Amersfoort. Wij denken met u mee bij het organiseren van een dagje weg. Wij kunnen de hele reis verzorgen, inclusief lunch. Echter zijn wij ook voor een enkele reis inzetbaar. Onze touringcars beschikken over een indeling, waarbij ieder in groepjes van vier aan een tafel kan zitten, voorzien van een tafel met bekerhouders. Daarnaast draagt de chauffeur er aan bij dat u de reis als zeer prettig ervaart. Ook beschikken al onze touringcars over sfeerverlichting en een professionele audio-installatie. Een touringcar huren in Amersfoort is dus nog nooit zo leuk geweest!

Contact

Indien u meer wilt weten over ons concept of over een reis die u wilt organiseren, kunt u contact met ons opnemen. Touringcarverhuur-bedrijf VDM Tours heeft in Amersfoort een touringcarstandplaats en kan hierdoor in alle aanvragen voorzien. Voor vragen kunt u ons bellen tijdens kantooruren op het nummer 015 263 3333 of u kunt een e-mail sturen naar info@vdmtours.nl. Op onze website www.vdmtours.nl kunt u een offerte aanvragen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)