Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Alphen aan den Rijn

Wilt u een touringcar huren in Alpen a/d Rijn? VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de regio Alphen aan den Rijn. Wij verzorgen touringcarvervoer met als vertrek- en aankomstplaats Alphen aan den Rijn. U kunt bij ons een touringcar huren in Alphen aan den Rijn voor groepen vanaf 15 tot 480 personen. Wij verhuren touringcars inclusief chauffeurs.

Waarom een touringcar huren in Alphen aan den Rijn bij VDM Tours

VDM Tours verhuurt touringcars tegen scherpe tarieven, doordat wij over zuinige touringcars beschikken. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden. Naast de prijs reist u met VDM Tours ook nog eens zeer comfortabel. Onze touringcars beschikken namelijk allemaal over ledere stoelen, die in groepjes van vier zijn opgesteld voorzien van een tafel. Daarnaast beschikken de touringcars over sfeerverlichting, een bar en een mp3 installatie met muziek naar keuze. Deze elementen zorgen voor een prettige reis.

Contact

Een touringcarverhuur-bedrijf in Alphen aan den Rijn vinden, is dus nog nooit zo leuk geweest. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u via www.vdmtours.nl het offerteformulier invullen, waarop u de offerte per mail ontvangt.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)