Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Over VDM Tours Touringcars

Wie zijn wij

Onze visie houdt in dat vervoer niet alleen het verplaatsen van een reiziger van A naar B betekent, maar daarentegen juist een toegevoegde waarde moet hebben op uw reis naar bijvoorbeeld een beurs of bedrijfsevenement. Wij zien onze klanten als gasten en doen er alles aan om de rit zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Waarom VDM Tours?

 • Wij behandelen u als gasten
 • Scherpe prijzen
 • Luxe zitplaatsen
 • Direct contact door zitplaatsen tegenover elkaar
 • IJskoud drankenassortiment
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Gezellige, enthousiaste chauffeurs
 • LED-verlichting in uw huisstijl
 • Veiligheid staat bij ons voorop
 • Schoolreizen met een totaalpakket

De Touringcar

Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen. De indeling van de bus zorgt ervoor dat er tijdens de rit gemakkelijk contact wordt gemaakt, de stoelen zijn namelijk zo geplaatst dat onze gasten in groepjes tegenover elkaar zitten. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

Voor busverhuur of vrijblijvende informatie, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Reizen met VDM Tours

Reizen met VDM Tours is vernieuwend. Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst begint op het moment dat u instapt. Wij brengen mensen met elkaar in contact tijdens de reis. Onze chauffeurs zijn ervaren, enthousiaste gastheren, die er voor zorgen dat de rit zo ontspannen mogelijk verloopt. Zij hebben plezier in hun werk en dat is te zien!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier recensies van onze klanten

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze Touringcars!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)