Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Busverhuur Westland

Woont u in het Westland? Vanuit omgeving Monster, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande of De Lier rijden wij u veilig naar uw bestemming. VDM Tours is gevestigd in Nootdorp. Door onze vestiging langs de snelweg zijn de voorrijkosten tot het minimum beperkt. Lees deze pagina door of neem direct contact met ons op.

Kenmerken VDM Tours

 • Stoelen tegenover elkaar
 • Muziek op verzoek
 • Gekoelde drank op aanvraag
 • Vriendelijke buschauffeur

Veelgekozen bestemmingen vanuit het Westland

 • Binnenstad Amsterdam
 • Molens van Korendijk
 • Afsluitdijk
 • Duinrell en de Efteling

Offerte aanvragen voor busverhuur vanuit het Westland

Indien u een bus nodig heeft in het Westland of omgeving, kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen u binnen enkele werkdagen een offerte toesturen.

Busverhuur in andere regio’s

VDM Tours is werkzaam in de gehele provincie Zuid-Holland, Utrecht en grote delen van Noord-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Reist u vanaf een andere locatie dan het Westland? Informeer naar onze mogelijkheden via info@vdmtours.nl of bel naar 015 263 3333.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)