Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Busverhuur Hellevoetsluis

Het huren van een touringcar bus in Hellevoetsluis kan via VDM Tours. Ons touringcarbedrijf beschikt over comfortabele bussen, die over verschillende mogelijkheden beschikken waar andere touringcars niet over beschikken. De VDM bussen zijn geschikt voor ieder soort rit, van een schoolreis tot aan een compleet feest.

Busverhuur via VDM Tours

 • Drank en muziek is mogelijk

Populaire bestemmingen vanuit Hellevoetsluis

 • Neeltje Jans deltawerken
 • Rotterdam stad
 • Beekse Bergen
 • Antwerpen

Interesse in het huren van een bus?

U kunt een van onze bussen huren, door een offerte aan te vragen of door telefonisch te reserveren. U kunt een offerte aanvragen door het formulier aan de rechterzijde in te vullen. Na het invullen zullen wij uw aanvraag binnen enkele werkdagen in behandeling nemen. U zult van ons een ritprijs ontvangen op basis van uw wensen. Heeft u nog vragen of wilt u uw wensen eerst met ons afstemmen, dan kunt u ons uiteraard bellen naar 015 263 3333..

Busverhuur in andere regio’s

VDM Tours is werkzaam in de gehele provincie Zuid-Holland, Utrecht en grote delen van Noord-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Reist u vanaf een andere locatie dan Hellevoetsluis? Informeer naar onze mogelijkheden via info@vdmtours.nl of neem telefonisch contact met ons op.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)