Selecteer een pagina

Busverhuur Alphen aan den Rijn

Een bus huren vanuit Alphen aan den Rijn kan met VDM Tours. Busverhuur is al te regelen vanaf kleine busritten, echter verzorgt VDM Tours ook lange busritten.

Kenmerken VDM Tours

  • Bussen van VDM zijn al inzetbaar bij kleine busritten
  • Muziek of gekoelde drank aanwezig
  • Stoelen naast én tegenover elkaar

Veelgekozen bestemmingen Alphen aan den Rijn

  • Binnenstad van omliggende steden, zoals Amsterdam
  • Pretparken zoals Duinrell
  • Trip naar Parijs in Frankrijk

Offerte aanvragen voor busverhuur vanuit Alphen aan den Rijn

Als u een bus nodig heeft in Alphen aan den Rijn of omgeving, dan kunt u direct een offerte aanvragen. Wij zullen u binnen enkele werkdagen een offerte toesturen.

Naast Alphen aan den Rijn werken wij ook in Ter Aar, Koudekerk a/d Rijn, Woubrugge, Hoogmade, Hazerswoude-Rijndijk, Zwammerdam en Aarlanderveen.

Busverhuur in andere regio’s

VDM Tours is werkzaam in de volledige provincie Zuid-Holland, Utrecht en grote delen van Noord-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Reist u vanaf een andere locatie dan Alphen? Informeer naar onze mogelijkheden via info@vdmtours.nl of bel naar  015 263 3333.

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!