Selecteer een pagina

Busbedrijf voor ieder soort busrit

VDM Tours beschikt over touringcar bussen voor iedere rit, van feesten tot aan schoolreizen. VDM busbedrijf is een touringcarorganisatie met bussen die gestationeerd zijn in Wateringen, direct langs de snelweg tussen Amsterdam en Rotterdam.

Waarom VDM busbedrijf?

  • Bussen met verschillende mogelijkheden
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Gekoelde drank

Interesse in een Tournado busrit?

Het aanvragen van een offerte kan via het menu aan de rechterzijde. U kunt hierbij direct aangeven welke wensen u heeft en vervolgens zult u binnen enkele dagen van ons een offerte ontvangen.

Heeft u echter nog wat vragen of wensen die u wilt bespreken, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen via 015-263 33 33.

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Tournado rondzit in de partybus