Selecteer een pagina

Amerikaanse schoolbus huren vs Tournado partybus

Wanneer u een Amerikaanse schoolbus wilt huren krijgt u in de meeste gevallen een kale schoolbus. Wanneer u een feestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest wilt organiseren, is het huren van een Amerikaanse schoolbus in de meeste gevallen niet de beste optie. Zie hieronder de verschillen tussen een Amerikaanse bus en een partybus.

Waarom de Tournado partybus huren in plaats van een Amerikaanse schoolbus huren

De Amerikaanse schoolbus huren, dit kunt u doen voor een promotieactiviteit of wanneer u een reisje heeft in de buurt. Wilt u echter een feestje vieren tijdens het vervoer van A naar B? Dan kunt u beter kiezen voor een partybus. De Tournado partybus is een partybus met een professionele audio-installatie, rookmachines, een bar vol gekoelde dranken en partyverlichting. Daarnaast beschikken alle zitplaatsen, die tegenover elkaar zijn opgesteld, over een tafel. Deze indeling komt zeer ten goede van de sfeer. Met de Tournado partybus begint uw uitje op het moment dat u instapt.

Contact

Wilt u meer informatie over het huren van een partybus of wilt u een offerte aanvragen, dan kunt u dit doen via het volgende nummer: 015 263 3333. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vdmtours.nl of het offerteformulier op de website invullen voor een vrijblijvende offerte.

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Tournado rondzit in de partybus