Touringcar bus huren Katwijk

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Katwijk

Wilt u graag een touringcar huren in de buurt van Katwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij VDM Tours kunt u een touringcar huren tegen een scherp tarief, doordat VDM Tours over zeer zuinige touringcars beschikt. Onze touringcars kunt u huren van 16 tot 90 personen. Mocht u een touringcar willen huren met meer personen, dan is dat ook mogelijk. Wij beschikken over een maximum van 600 personen. VDM Tours beschikt over bussen in diverse afmetingen.

Waarom een touringcar huren in Katwijk bij VDM Tours

De touringcar is voorzien van alle benodigdheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Ons touringcars beschikken over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes van vier tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer tijdens de rit. Onze touringcars hebben een mp3 installatie met muziek naar keuze. Tijdens uw reis kunt u zich dus optimaal vermaken.

Contact

Mocht u vragen of interesse hebben in VDM Tours neem dan gerust contact met ons op. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website www.vdmtours.nl of u kunt tijdens kantooruren bellen naar 015 – 263 33 33

VDMtours-offerte-ontvangen

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam + Achternaam

Adres + Nr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail


Aantal personen

Vertrek gegevens
Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

Vertrek tijd
:

Adres + nr.

Postcode

Plaats

Bestemming
Adres + nr.

Postcode

Plaats

Retour datum (dd-mm-jjj)

Retour tijd
:

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Recensies

Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *